Parohia Sf. Silvestru – Înfrățirea elevilor Școlii Gimnaziale ‘Sfântul Silvestru’ cu copiii internați în Spitalul Clinic de Copii ‘Dr. Victor Gomoiu’

Vineri, 6 martie 2015, a avut loc la Școala Gimnazială ‘Sfântul Silvestru’, a patra ediție a Târgului de mărțișoare, organizat de copii de la clasele pregătitoare până la clasele a IV-a în parteneriat cu parohia ‘Sfântul Silvestru’ din București.

Activitatea a fost coordonată de către profesorul de religie, părintele Ciocan Cătălin și a avut un caracter social filantropic.

Fiecare clasă și-a expus creațiile pe holul școlii, iar banii obținuți din donații vor fi oferiți Spitalului Clinic de Copii ‘Dr. Victor Gomoiu’.

Vineri, 13 martie 2015, începând cu orele 11.00, în incinta Spitalului Clinic de Copii ‘Dr. Victor Gomoiu’, elevii Școlii Gimnaziale ‘Sfântul Silvestru’ implicați în proiectul coordonat de către profesorul lor de religie vor oferi un mini concert și vor împărți daruri pentru copiii internați în spital.

Suma de bani strânsă cu ocazia Târgului de mărțișoare va fi donată Spitalului Clinic de Copii ‘Dr. Victor Gomoiu’ pentru necesitățile medicale vitale.

Pr. Dr. BOGDAN-AUREL TELEANU

(sursa: AgerPres, 11 Martie 2015)